sedamstotina

Programi za decu

ŠTA SU RADIONICE „OBLUTAK”?

Razvojno-kreativne radionice „Oblutak” su jedinstven, sveobuhvatni program rada sa decom. On objedinjuje intelektualni, fizički, motorički i socijalni razvoj na jednom mestu.  Značajne su zbog toga što znamo da su za razvoj samosvesne i ispunjene odrasle osobe najvažniji kvalitetno postavljeni temelji  u najranijem uzrastu.

KOME SU NAMENJENE?

U radionicama „Oblutak” svoje potencijale razvijaju deca od 4 do 11 godina. Sa mališanima se radi u malim grupama koju čine njihovi vršnjaci.

ŠTA SE NA NJIMA RADI?

Program radionica se sastoji od nekoliko mađusobno povezanih delova od kojih svaki podstiče razvoj određene veštine ili znanja:

– inteligencije, funkcionalnog znanja, samopouzdanja i samoizražavanja kroz zagonetna pitanja, asocijacije i povezivanje;

– kreativnosti, mašte, rešavanja problema, percepcije, socijalizacije fine i grube motorike kroz kreativan individualan i grupni rad i stvaranje predmeta vezanih za temu radionice korišćenjem najrazličitijih likovnih i alternativnih tehnika prilagođenih uzrastu;

– govora, imaginacije i pažnje kroz interaktivno čitanje;

– koncentracije, ravnoteže i koordinacijekroz vežbe istezanja, pokreta, pravilnog držanja i disanja

DA LI UPISATI DETE NA RADIONICE „OBLUTAK”?

DA, ako želite da vaše dete razvija ljubav prema knjizi.

DA, ako želite da vaše dete razvija kreativnost, inteligenciju, samopouzdanje, koncentraciju i uopšte – svoje potencijale, a opušteno i kroz igru.

DA, ako dete to želi!

KO VODI RADIONICE:

Radionice koordinira i vodi Dunja Šašić koja se dugi niz godina bavi proučavanjem literarno-radioničarskih metoda i kreativnih tehnika približavanja književnosti deci predškolskog i ranoškolskog uzrasta, kao i njihovom neposrednom primenom u radu sa decom. Kao dizajnerka i bibliotekarka, kreativka i pripovedačica, članica Mense i mama dvoje dece, usmerila je svoju ljubav prema knjizi i svoje dizajnersko znanje ka praktičnom razvoju intelektualnih i socijalnih veština kod dece kroz razmišljanje, stvaranje, rad rukama i opšti kognitivni razvoj.

Do sada je održala preko 200 radionica uz pomoć knjiga različite tematike, od pesama i bajki do očuvanja životne sredine i naučnih ekperimenata.

Deca koji su učestvovala na radionicama i njihovi roditelji dali su izvanredno pozitivno mišljenje i podsticaj za nastanak radionica „Oblutak” u Baza centru.

TERMINI

Sreda od 18 do 19.30

Rad u malim grupama. Materijal za rad obezbeđen.

Posebne pogodnosti za dvoje ili više dece iz iste porodice!

Dodatne informacije: tel. 065/3865-222 ili e-mail: baza.deca@gmail.com

pratite nas i na: FB OblutakNS